omdat ondernemen natuurlijk anders kan

'Je hebt echt iets in handen waar je zelf mee verder kunt. Ik heb scherper in beeld wat mijn drijfveren zijn en wat niet van mijzelf is weg te denken.'

Ingrid (op verzoek alleen vermelding van voornaam) 

Wat ik bijzonder vind aan de sessie Sparren met Waarden is dat je snel en op een laagdrempelige manier tot de kern van jezelf komt. Door die sessie heb ik nu 3 kernbegrippen die echt bij me passen. 

En die 3 begrippen komen telkens weer bij mij boven bij kleine en grote keuzes en helpen mij daarbij. Ze laten zien hoe ik in elkaar zit, maken concreet wat ik belangrijk vind. Het is een verrassend resultaat dat klopt.

 

Het mooie is dat je jouw kernbegrippen niet zelf hoeft te bedenken.

Ze komen eigenlijk vanzelf naar boven doordat je afbeeldingen kiest die wel en niet bij je passen en doordat je met Karen bespreekt waarom dat zo is. Dan geef je samen woorden aan die beelden. Dat werkt goed, als kapstok. Ze geven houvast.

Beeld geeft richting

De vraag wat je aanspreekt in die beelden is heel belangrijk. Je geeft er je eigen interpretatie aan.

 

Het online werken gaat prima. Karen is erg betrokken en je ziet elkaar tijdens de hele sessie. Daarnaast concentreer je je op de plaatjes en kun je zelf schuiven. Dat je dat zelf doet, is heel belangrijk. Na afloop krijg je een pdf van de uitkomst, wat heel prettig is. Ook om terug te zien waar je juist niet voor hebt gekozen ;-)

 

De sessie Sparren met Waarden geeft in korte tijd een verrassend en waardevol resultaat

Je hebt echt iets in handen waar je zelf verder mee kunt. Ik heb scherper in beeld wat mijn drijfveren zijn en wat niet van mijzelf is weg te denken.

 

De toegevoegde waarde van Karen is dat ze goede en doelgerichte vragen stelt om snel tot dit resultaat te komen.