Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

  • linkedin_karendemos
  • pinterest_karendemos

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

Workshops

Ieder mens heeft de behoefte om te ontwikkelen en te groeien. Dat is onze natuur. Toch kun je het gevoel hebben dat je stilstaat. Dat je het wel anders wilt doen, maar niet weet waar je moet beginnen.

De workshops zijn een eerste stap om op een andere manier naar jezelf en je werk te kijken. Ze geven je handvatten om op een eigen, meer natuurlijke manier te werken en ondernemen, waardoor je vanzelf de stappen zet die nodig zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aanbod

sterk-in-je-werk.png

Ontdek hoe je keuzes maakt voor

gezonde groei en je (van)zelf richting geeft aan je werk.

datum: 20 juni 2019

tijd: 9.00 - 12.30 uur

locatie: Sector V, Leidschendam-Voorburg

aantal plaatsen: 4

prijs: €125

 

Je hebt het gevoel dat je niet toekomt wat je diep in je hart zou willen doen. Dat er meer in je zit dan er nu uitkomt, maar dat de waan van de dag jouw richting bepaalt. Toch lukt het je maar niet om het anders aan te pakken.

Het is tijd om de touwtjes (weer) zelf in handen te nemen. Een pad te bewandelen dat energie geeft en je uitdaagt om nieuwe stappen te zetten.

In de workshop Sterk in je werk krijg je een verrassend inzicht in jezelf, ontdek je waarom je werk voldoening geeft en leer je hoe je keuzes maakt vanuit jouw intrinsieke waarden.

Lees over meer de workshop

Sterk in je werk

Leer hoe de natuur werkt aan gezonde groei en wat jij hiermee kunt doen in je werk en je leven.

datum: najaar 2019

tijd: 9.00 - 12.30 uur

locatie: natuurgebied Meijendel, Wassenaar

aantal plaatsen: 10

prijs: €95

Kijk om je heen en je ziet en voelt hoe de natuur groeit en bloeit. Ze is al 3,8 miljard jaar een succesvolle onderneming. Wat kunnen we hiervan leren? En hoe pas je die kennis toe in je huidige werk en leven?

 

Dit najaar start ik met workshops over Natuurlijk ondernemen. Thema's als aantrekkingskracht, flexibiliteit en samenwerking komen hier in aan bod. Je leert vanuit een ander perspectief kijken naar wat we allemaal zo vanzelfsprekend vinden.

 

Naast de kennis die je opdoet en het genieten van de prachtige natuur, zit er ook een praktisch deel in de workshop: aan de hand van 'je eigen natuur', je waarden en drijfveren, werk je buiten (als het weer het toelaat) aan een opdracht.

 

De workshops vinden plaats in natuurgebied Meijendel in Wassenaar, naast De Tapuit, het bezoekerscentrum van Dunea.

Heb je interesse in deze workshops en wil je een bericht ontvangen als er meer over bekend is? Meld je dan aan via de onderstaande button

(aanmelden is geen verplichting voor deelname).

Ja, ik heb interesse in de workshops

Natuurlijk ondernemen

Werk je liever individueel?

Studio Evergreen laat je natuurlijk ondernemen

 

Het vinden van een vanzelfsprekende balans is het uitgangspunt en de 'groene' draad van Studio Evergreen. Dit is wat de natuur constant doet om te blijven ontwikkelen en groeien.

Naast de energie die het je geeft, draagt het werken op een eigen en natuurlijke manier bij aan gezonde groei. Van jezelf én van je leefomgeving.