Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

  • linkedin_karendemos
  • pinterest_karendemos

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

KvK 72827432 btw NL002034450834  Over privacy en cookies

workshop Sterk in je werk

Hoe maak je keuzes voor gezonde groei en geef je zelf richting aan je werk?

Groei. We associëren het nog vaak met promotie, meer salaris, meer omzet, meer klanten. Maar die groei draagt niet bij aan ons welzijn. Het is gericht op een kortetermijn resultaat, maar op de lange duur geeft het geen voldoening en put het uit.
 

Gezonde groei ontstaat als dat wat je doet bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Als het stimuleert om nieuwe stappen te zetten die je kwaliteiten en vaardigheden verbeteren. Intrinsieke motivatie draagt bij aan gezonde groei. Het is een natuurlijke motor die je in een positieve flow brengt.

Veel mensen zijn die intrinsieke motivatie kwijt. Door de dagelijkse drukte, normen en eisen die worden gesteld, verwachtingen van anderen, verantwoordelijkheden. Werk wordt routine en voelt steeds meer als moeten in plaats van willen. Dat is niet goed voor je gezondheid, maar ook niet voor de creativiteit die zo hard nodig is voor vernieuwing en duurzame oplossingen.

Het is tijd om op zoek te gaan naar waar jouw hart ligt en zicht te krijgen op wat er voor jou toe doet. Zodat je keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw persoonlijke groei, je een pad bewandelt dat positieve energie geeft en je een kei wordt in het werk dat je doet.

datum: 10 oktober 2019

tijd: 9.00 - 12.30

locatie: Sector V - Leidschendam-Voorburg

aantal plaatsen: 4

kosten: €135 ex btw

Keuzes maken is niet eenvoudig als je veel dingen interessant vindt. Zelfinzicht is het sleutelwoord. In de workshop breng je jouw kernwaarden en drijfveren in beeld. Je ontdekt dat wat jij zo vanzelfsprekend vindt, juist je kwaliteit is. En je krijgt direct de nodige inzichten om keuzes te maken en los te laten wat niet bijdraagt aan jouw persoonlijke groei. Het is een eerste stap naar het pad dat je wilt bewandelen.

De kernwaarden en drijfveren vertaal je naar jouw eigen-waarden-model, het vertrekpunt voor de richting die je op wilt gaan. Aan de hand van dit model maak je een niet-dromen-maar-doen-3-stappenplan.

De groep bestaat uit maximaal vier personen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en het stellen van vragen.

Ervaar de krachtige werking van drijfveren en ga naar huis met nieuwe inzichten, energie en inspiratie én een stappenplan om morgen een start te maken met gezonde groei.

Wat heb je na afloop van de workshop?

Verrassend zelfinzicht

Wat anderen over je zeggen of van je vinden kan bepalend zijn voor hoe je je gedraagt of hoe je jezelf presenteert. Bijna iedereen voldoet graag aan verwachtingen van een ander. Omdat dit zelfbeeld inmiddels vertrouwd is, kan het je ook vreselijk in de weg staan om te doen wat echt bij je past. We werken met een methode die in een korte tijd de diepere laag naar boven haalt. De methode 23plusone is gebaseerd op drijfveren en maakt gebruik van je beeldend vermogen. Hierdoor komt ratio op de tweede plaats en krijg je een oprecht én verrassend zelfinzicht.

Een ander perspectief

We vinden wat we doen zo vanzelfsprekend, dat het soms moeilijk is om het vanuit een ander perspectief te bekijken en de gebaande paden te verlaten. Als je zicht hebt op jouw innerlijke waarden, zal je merken je dat je makkelijker 'omdenkt' en creatiever wordt in het bedenken van oplossingen.

Een persoonlijk kompas

Zicht hebben op wie je bent en waar je voor staat is de eerste stap. Maar eenmaal terug in de waan van de dag kan het enthousiasme en de wil om het anders te doen al snel vervagen. De uitkomst van de workshop is een persoonlijk kompas in de vorm van een poster, die je als toetssteen kunt gebruiken voor het maken van keuzes.

'Ik ben goed in mijn werk en heb het altijd druk. Is de workshop dan iets voor mij?'

Zolang je tevreden bent en energie krijgt van wat je doet, dan zit je op het goede pad. Maar altijd druk zijn kan ook een excuus zijn om het niet anders te hoeven doen. Druk zijn is vandaag de dag de maatstaf of je wel of niet 'goed bezig' bent. Even stilstaan bij wat je echt wilt, voorkomt dat je jezelf op een dag voorbij rent of dat je te ver van jezelf afdrijft. De workshop geeft je vandaag de inzichten om sterk te staan in de toekomst.

Nog even in het kort

Wil je

  • richting geven aan je werk én je leven,

  • voldoening en positieve energie krijgen van wat je doet,

  • je creativiteit wakker schudden,

  • een stap in de goede richting zetten,

  • een eigen-waarden-model voor het maken van keuzes,

  • een nieuw perspectief vinden,

  • een niet-dromen-maar-doen-3-stappenplan,

  • en werken aan gezonde groei?

Dan is de workshop Sterk in je werk zeker iets voor jou.

De workshop vindt plaats in de gezellige vergaderruimte bij
Sector V in Leidschendam-Voorburg. Voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd
.

datum: 10 oktober 2019

tijd: 9.00 - 12.30

locatie: Sector V - Leidschendam-Voorburg

aantal plaatsen: 4

kosten: €135 ex btw

 

Ervaar de krachtige werking van 23plusone

We werken met de methode 23plusone.
Een wetenschappelijk onderbouwde methode die is gebaseerd op menselijke drijfveren. Zeker 90% van de keuzes die je maakt, maak je vanuit deze drijfveren en zijn dus heel bepalend voor waarom en hoe je iets doet. Het is een krachtige methode die, aan de hand van beeld, de onderste steen boven haalt en verrassend nieuwe inzichten geeft.
Lees hier meer over 23plusone >

De workshop Sterk in je werk geef ik ook bij bedrijven of organisaties voor een klein team of voor mensen die werken aan een loopbaantraject of persoonlijk ontwikkelingsplan. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met mij op >

karn de mos, studi evergreen, design your worklife
 

Werken aan een natuurlijk evenwicht in de samenleving is de groene draad van Studio Evergreen. De natuur is hierbij een inspirerende leerschool. In de workshop vertel ik je meer over hoe de natuur werkt aan gezonde groei en wat je hiervan kan leren en toepassen in je werk.

Lees hier meer over de groene draad van Studio Evergreen >