omdat ondernemen natuurlijk anders kan

icoon_samen_bomen_wit.png

Samen bomen

Voor een frisse blik en verhelderende inzichten

Hoe weet je of je de goede richting op gaat?

Je loopt al een tijdje rond met een gedachte of vraag

Over een keuze die je wel of niet zal maken. Of over een idee dat je hebt. En daar wil je graag met iemand over praten die je onafhankelijke feedback geeft.

of

Je wil bewust stappen ondernemen. Positief bijdragen met het werk dat je doet. Je vindt alleen heel veel dingen interessant en je zoekt iemand die met je meedenkt over jouw keuze.  

of

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. 

Je ziet de dingen vaak anders dan anderen en je wil weten of jouw creatieve gedachten wel kloppen. Je zoekt iemand die snel begrijpt wat je bedoelt. 

of

Je twijfelt of jouw keuze wel gaat werken. Je zoekt iemand die je de juiste vragen stelt om zelf tot een goed inzicht te komen. 

 

Dan nodig ik je graag uit voor Samen Bomen.

Een deel van het bedrag dat je betaalt voor Samen Bomen gaat naar Trees for all.

 

Bomen zijn essentieel voor onze gezondheid. Toch verdwijnen er jaarlijks wereldwijd wel 10 miljard bomen. 

 

Trees for all zet zich in voor het planten van bomen, het beschermen en herstellen van bossen en mensen bewust maken van het belang van bomen.

1-op-1 gesprek

carien_mulder, design your worklife

'Karen is alert, vraagt door en kijkt meer naar wat erachter zit. Hierdoor gaf ze goede suggesties die mij hielpen in het gedachteproces.'

​​Carien Mulder - CMCM Communicatie & management

 

lees meer ervaringen >

Over Samen Bomen

Een open gesprek van een uur

Jij geeft aan het begin van het gesprek aan wat jouw vraag of idee is en wat je verwacht van het gesprek. Ik stel je de nodige vragen die je helpen om zelf tot de juiste inzichten te komen.

Binnen of buiten

Aan jou de keuze om je verhaal te doen bij een kop koffie of thee of tijdens een wandeling in de omgeving van Leidschendam-Voorburg. Buiten kan ik je meer vertellen over hoe je de natuur als spiegel gebruikt om op een gezonde manier te ondernemen. 

 

Wat kost Samen Bomen?

Samen Bomen kost €85 (ex btw).

Hiervan gaat €25 naar Trees for All. Voor dit bedrag planten zij 4 bomen.

Voor wie?

Samen Bomen is voor creatieve ondernemers die een volgende stap willen zetten, maar die zich afvragen of ze de goede weg inslaan.

Heb je al eerder een sessie of traject met mij gedaan? Dan kun je dit gesprek ook gebruiken om te sparren over jouw kompas of kernwaarden.

Wil je samen bomen?

Meld je dan hieronder aan. Ik neem na ontvangst van jouw aanmelding contact met je op om een afspraak te maken. Heb je nog een vraag of wil je iets bespreken, dan kun je mij bereiken op 06 248 58 949

Bedankt voor je aanmelding. Ik neem binnen uiterlijk twee werkdagen contact met je op. 

Studio Evergreen gebruikt jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen. Hier lees je meer over het privacy-beleid van Studio Evergreen.