omdat ondernemen natuurlijk anders kan

De wijze lessen van Albert E.
Albert Einstein was niet alleen een geniale natuurkundige, ook in de taal wist hij zich knap uit te drukken. 'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg' is zo'n uitspraak die je vast vaker hebt gezien. Nog mooier is het geheel waar deze zin uitkomt:


Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven wat ik altijd heb geloofd. Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd, blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan.

Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan, blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt. Maar als ik mijn ogen sluit en goed kijk naar binnen, dan kom ik deze cirkel uit en kan ik steeds opnieuw beginnen. Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.Einstein heeft genoeg stof tot denken nagelaten...


  • LinkedIn

Studio Evergreen 

Karen de Mos  •  (06) 248 58 949  •  mail@studio-evergreen.nl

​​​​Sector V • Vlietweg 15 • 2266 KA Leidschendam-Voorburg

Over privacy, cookies en fotografie >

 

© 2018  Studio Evergreen