laat jouw creativiteit werken

Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, stimuleert om nieuwe stappen te zetten.

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet?

 

Het is een vraag die mij al van jongs af aan bezig houdt. Als je niets als vanzelfsprekend aanneemt, ben je in staat om op een andere manier naar je leven én je werk te kijken. En een pad te bewandelen dat past bij wie jij bent.

Na het Grafisch Lyceum trok ik als junior ontwerper de wijde werkende wereld in. Om na twintig leerzame jaren tot de conclusie te komen dat ik het ontrafelen van het DNA - de identiteit - van organisaties, bedrijven en mensen het allerleukste vind. En waardevol.

Ieder mens heeft unieke

eigenschappen en kwaliteiten

Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, stimuleert om nieuwe stappen te zetten en te blijven ontwikkelen. Dat lukt niet altijd. We vinden het vaak moeilijk om onszelf te zijn als het om ons werk of bedrijf gaat. We kijken naar anderen of kiezen voor de veilige, gebaande paden. Ook zijn we eerder loyaal naar een ander dan trouw aan onszelf. We willen niet teleurstellen. Maar als je niet doet waar je goed in bent of waar je hart ligt, nemen inspiratie en motivatie af. Werken kost dan meer energie dan het oplevert en jouw creativiteit komt niet tot bloei. En dat vind ik zonde.

Niets mooier om te zien als er kwartjes vallen en er dingen

opeens vanzelf lijken te gaan

Mensen inzicht geven in hun potentieel en laten vertrouwen op hun intuïtie en creatieve vermogen. Eigenwaarde en daarmee meerwaarde laten groeien. Dat is de essentie van wat ik doe. Niets mooier om te zien als er kwartjes vallen en dingen opeens vanzelf lijken te gaan. Als er positieve energie ontstaat. Dat is voor mij duurzaam ondernemen. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij met Studio Evergreen.

Wil jij ook een volgende stap zetten?

Een stap die voor beweging zorgt, in een richting die je energie en voldoening geeft?

En wil je zelf bewust keuzes maken?

Zet dan de eerste stap met het ontwerpen van een EigenWijzer.

Een persoonlijk ondernemerskompas die je bouwt op basis van jouw eigen waarden en drijfveren. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is, kijk dan op de pagina De EigenWijzer.

Heb je nog vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken!

Mijn gedachten over anders ondernemen en gezonde groei kun je lezen in mijn artikelen op LinkedIn >

Waar ik van hou

 

De balans vinden tussen de vele mogelijkheden die er zijn en dat wat je echt nodig hebt, vind ik een mooie uitdaging in het leven. Als het even kan, steken we in de zomer over naar Corsica, om daar voor een paar weken onze tent op te zetten.

Back-to-basic, weer ervaren dat eenvoud een goede voedingsbodem is voor creativiteit. En genieten van het afwisselende en ruige landschap en de authentieke bevolking, wat dit eiland tot een bijzonder stukje natuur maakt. 

  • LinkedIn

Studio Evergreen 

Karen de Mos  •  (06) 248 58 949  •  mail@studio-evergreen.nl

​​​​Sector V • Vlietweg 15 • 2266 KA Leidschendam-Voorburg

Over privacy, cookies en fotografie >

 

© 2018  Studio Evergreen