Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

  • linkedin_karendemos
  • pinterest_karendemos

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

KvK 72827432 btw NL002034450834  Over privacy en cookies

Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, stimuleert om nieuwe stappen te zetten en te blijven ontwikkelen.

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Het is een vraag die mij al van jongs af aan bezig houdt, Als je niets als vanzelfsprekend aanneemt, ben je in staat om op een andere manier naar je leven én je werk te kijken. En een pad te bewandelen dat bij je past.

Na het Grafisch Lyceum trok ik als junior ontwerper de wijde werkende wereld in. Om na twintig leerzame jaren tot de conclusie te komen dat ik het ontrafelen van het DNA - de identiteit - van organisaties, bedrijven en mensen het allerleukste vind. En waardevol.

Ieder mens heeft unieke

eigenschappen en kwaliteiten

Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, stimuleert om nieuwe stappen te zetten en te blijven ontwikkelen. Dat lukt niet altijd. We vinden het moeilijk om onszelf te zijn als het om ons werk of bedrijf gaat. We kijken naar anderen of kiezen voor de veilige, gebaande paden. Ook zijn we eerder loyaal naar een ander dan trouw aan onszelf. We willen niet teleurstellen. Maar als je niet doet waar je goed in bent of waar je hart ligt, nemen inspiratie en motivatie af. Werken kost dan meer energie dan het oplevert en jouw kwaliteiten komen niet tot bloei. En dat vind ik zonde.

Niets mooier om te zien als er

kwartjes vallen en er dingen

opeens 'vanzelf' lijken te gaan.

Mensen inzicht geven in hun potentieel en laten vertrouwen op hun intuïtie en creatieve vermogen. Eigenwaarde en daarmee meerwaarde laten groeien. Dat is de essentie van wat ik doe. Niets mooier om te zien als er kwartjes vallen en dingen opeens vanzelf lijken te gaan. Als er positieve energie ontstaat. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij met Studio Evergreen.