• linkedin_karendemos

Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

kvk 72827432   btw NL002034450834  Over privacy en cookies

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

Je wil de zaken anders aanpakken. Stappen zetten die logisch voelen.

En ondernemen op een manier die energie en voldoening geeft. Het ontwerpen van een EigenWijzer is een eerste stap naar ondernemen zoals het voor jou klopt.

Ben je zelfstandig professional en herken je dit?

Je wil meer richting geven aan je werkzaamheden, maar je vraagt je af waar je goed aan doet. Je vindt veel dingen interessant, dus kiezen is lastig.

Je wil weer tijd hebben voor ontwikkeling en doen waar je goed in bent. Je hebt het druk met van alles en nog wat, maar je hebt het gevoel dat je niet vooruit komt.

Je wil zichtbaar maken waar je voor staat, maar je weet niet hoe je dit moet laten zien. Wat bij jou past en hoe je de juiste mensen aanspreekt.

Je bent goed in je vak en toch geeft het je geen voldoening. Ook al zegt iedereen dat dit echt bij je past. Je wil wel wat anders doen, maar toch ook niet alles overboord gooien.   

Je wil nu eindelijk wel eens een stap gaan zetten. Je hebt veel ideeën (en ook dromen), maar je vindt het lastig om het concreet te maken.

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Je ziet de dingen vaak anders dan anderen, maar je twijfelt of het wel klopt wat je denkt. Het voelt wel goed, maar je hebt maar weinig referentie.

Je bent op zoek naar meer diepgang in je werk en je wil bewust ondernemen, met het oog op de toekomst. Zodat je energie krijgt van wat je doet en in beweging blijft, omdat je weet waar je naartoe wil.

Komt dit je bekend voor?

Dan ben je toe aan een helder doel en krachtige pijlers voor jouw onderneming. En die ontwikkel je met het ontwerpen van een EigenWijzer.

1-op-1 traject

zet de eerste stap:

ontwerp jouw EigenWijzer

hilda_jeninga.jpg

'Ik ben gewoon van jongs af aan al nieuwsgierig naar het leven van anderen. Dat is een rode draad in mijn leven en ook in mijn werk. Het is bijzonder dat je met maar 24 kaartjes zulke inzichten krijgt. Nou ja, met de begeleiding van Karen erbij natuurlijk.'

Hilda Jeninga - Donders communicatie

Waarom een helder doel ook belangrijk is

voor zelfstandige professionals

 

Veel zelfstandige professionals denken dat een hoger doel benoemen iets is voor grote bedrijven. En dat je met een uitgesproken doel klanten verliest of niet voldoende opdrachten krijgt. Of dat je daardoor niet flexibel bent. In je eentje kun je dat toch ook niet waarmaken? Misschien dat jij dit ook denkt.

Ik geloof dat je als zelfstandige juist meer bereikt met een helder doel. Door duidelijk te zijn waarom je doet wat je doet. Als je maar onderneemt van binnenuit, oprecht en vanuit het hart. En dat doe je met het ontwerpen van een EigenWijzer.

floor.jpg

'Voor mij is het belangrijkste resultaat dat ik de kern van wat ik doe en wil bereiken helder heb'

Floor Kluizenaar - Strategisch marketeer

Wat is een EigenWijzer?

Een EigenWijzer is een persoonlijk koerskompas voor bewuste en ondernemende professionals; het geeft je richting en staat voor je wie je bent, waarvoor je gaat en wat je belangrijk vindt. Je geeft er invulling mee aan je levensdoel of -missie.

 

Met een EigenWijzer heb je concrete handvatten om zowel in ondernemen als in communicatie keuzes te maken die passen bij wie je bent en bij de richting die je op wilt.

Omdat je met het ontwerpen van een EigenWijzer drie krachtige pijlers maakt, kun je jouw ideeën en keuzes toetsen en ook in communicatie helder zijn in waar je voor staat.

carolina_verbeek.jpg

'Het programma is enorm verhelderend, ik heb het ervaren als ‘life-changing’. Het leert mij trouw te zijn aan mijzelf en van daaruit stappen te nemen. Op persoonlijk vlak én in mijn ondernemerschap.'

Carolina Verbeek - praktijk Vorm van leven

Wat kost het ontwerpen van een EigenWijzer?

 

Het ontwerpen van een EigenWijzer kost € 960, ex btw.

 

Dit is inclusief:

  • 3 sessies van 2,5 uur

  • een 1-op-1 reflectiegesprek van een uur

  • werkposter

  • feedback op communicatiemiddelen

Ik factureer per sessie (€320). Je kunt zelf bepalen in welk tempo je de sessies wilt volgen. Voor het beste resultaat adviseer ik je wel om maximaal 3 maanden tussen de sessies aan te houden.

 

De sessies vinden bij voorkeur plaats bij Sector V in Leidschendam (Vlietweg 15). Een andere locatie is in overleg altijd mogelijk.   

Hoe ziet een EigenWijzer er uit?

In Alles over het ontwerpen een EigenWijzer kun je zien hoe een EigenWijzer eruit ziet. Ook vertel ik hierin meer over de stappen die je zet en waarom deze belangrijk zijn. Wil je hier meer over lezen, klik dan op de afbeelding.

Vraag je je af of het ontwerpen van een EigenWijzer wel iets voor jou is? Op de pagina Voor wie? lees je meer over de mensen met wie ik werk.

 

Heb je nog andere vragen of wil je kennismaken, dan kun je mij
natuurlijk gewoon bellen:
06 248 58 949. Of stuur een bericht naar
mail@studio-evergreen.nl.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op  de pagina Over Karen .

EigenWijzer_cover.png