omdat ondernemen natuurlijk anders kan

icoon_eigenwijzer.png

ontwerp jouw EigenWijzer

individueel traject

Je wil de zaken anders aanpakken. Stappen zetten die logisch voelen.

En ondernemen op een manier die energie en voldoening geeft. Het ontwerpen van een EigenWijzer is een eerste stap naar ondernemen zoals het voor jou klopt.

Je wil richting geven aan je werkzaamheden, maar je vraagt je af waar je goed aan doet. Je vindt veel dingen leuk en interessant, wat het kiezen lastig maakt.

Je wil werken aan ontwikkeling en doen waar je goed in bent. Je hebt het druk met van alles en nog wat, maar je hebt het gevoel dat je niet vooruit komt.

Je wil zichtbaar maken waar je voor staat, maar je weet niet hoe je dit moet laten zien. Wat bij jou past en hoe je de juiste mensen aanspreekt.

Je bent goed in je vak en toch geeft het je geen voldoening. Ook al zegt iedereen dat dit echt bij je past. Je wil wel wat anders doen, maar toch ook niet alles overboord gooien.   

Je wil nu eindelijk wel eens een stap gaan zetten. Je hebt veel ideeën en dromen, maar je weet niet hoe je het concreet moet maken.

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Je ziet de dingen vaak anders dan anderen, maar je twijfelt of het wel klopt wat je denkt. Het voelt wel goed, maar je hebt maar weinig referentie.

Je bent op zoek naar meer diepgang in je werk en je wil bewust ondernemen, met het oog op de toekomst. Zodat je energie krijgt van wat je doet en in beweging blijft, omdat je weet waar je naartoe wil.

Dan ben je toe aan een helder doel en krachtige pijlers voor jouw onderneming. En die ontwikkel je met het ontwerpen van een EigenWijzer.

hilda_jeninga.jpg

'Het maken van de pijlers vind ik een gaaf onderdeel. Al brainstormend creëerden Karen en ik die samen. Het zijn korte zinnen die precies vertellen wat ik graag doe. Ze zorgen ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf.'

Hilda Jeninga - Donders communicatie

Waarom een helder doel ook voor zelfstandige professionals belangrijk is

 

Veel zelfstandige professionals denken dat een (hoger) doel benoemen iets is voor grote bedrijven. En dat je met een uitgesproken doel klanten verliest of niet voldoende opdrachten krijgt. Of dat je daardoor niet flexibel bent. In je eentje kun je dat toch ook niet waarmaken? Misschien dat jij dit ook denkt.

Ik geloof dat je als zelfstandige juist meer bereikt met een helder doel. Door duidelijk te zijn waarom je doet wat je doet. Als je maar onderneemt van binnenuit, oprecht en vanuit het hart. En dat doe je met het ontwerpen van een EigenWijzer.

floor.jpg

'Voor mij is het belangrijkste resultaat dat ik de kern van wat ik doe en wil bereiken helder heb.'

Floor Kluizenaar - Strategisch marketeer

Wat is een EigenWijzer?

Een EigenWijzer is een persoonlijk ondernemerskompas voor bewuste en ondernemende professionals; het geeft je richting en staat voor je wie je bent, waarvoor je gaat en wat je belangrijk vindt. Je geeft er invulling mee aan je levensdoel of -missie.

 

Met een EigenWijzer heb je concrete handvatten om zowel in ondernemen als in communicatie keuzes te maken die passen bij wie je bent en bij de richting die je op wilt.

Omdat je met het ontwerpen van een EigenWijzer drie krachtige pijlers maakt, kun je jouw ideeën en keuzes toetsen en ook in communicatie helder zijn in waar je voor staat.

carolina_verbeek.jpg

'Het programma is enorm verhelderend, ik heb het ervaren als ‘life-changing’. Het leert mij trouw te zijn aan mijzelf en van daaruit stappen te nemen. Op persoonlijk vlak én in mijn ondernemerschap.'

Carolina Verbeek - praktijk Vorm van leven

Waarom een Eigenwijzer ontwerpen?

 

Met het ontwerpen van een EigenWijzer heb je concrete handvatten om te kiezen voor de richting die bij je past. En je kunt goed benoemen waarom je doet wat je doet. Handig als je het lastig vindt om ergens nee tegen te zeggen, of van alles en nog wat leuk vindt en niet kan kiezen.

In Alles over het ontwerpen een EigenWijzer vertel ik je meer over waarom het ontwerpen van een EigenWijzer je helpt om de zaken anders aan te pakken.

Hoe gaat het ontwerpen van een EigenWijzer in zijn werk?

Het ontwerpen van een EigenWijzer bestaat uit drie sessies. Iedere sessie bouwt verder op het resultaat van de voorgaande sessie. Na de drie sessie heb je een volledig kompas, bestaande uit:

  • de essentie of het bestaansrecht van jouw werk of onderneming 

  • drie pijlers om hier op jouw eigen wijze invulling aan te geven

  • een hoger doel; waarom je doet wat je doet 

 

Je bent na iedere sessie vrij om te kiezen of je de volgende sessie wilt doen. Om die reden factureer ik per sessie. 

Voor wie?

 

Het ontwerpen van een Eigenwijzer is voor zelfstandig ondernemers of professionals die met hun werk of onderneming willen groeien in een richting die positief bijdraagt aan gezonde groei en ontwikkeling.

 

Wat kost het ontwerpen van een EigenWijzer?

 

Het ontwerpen van een EigenWijzer kost in totaal 800 euro, ex btw.

 

Dit is inclusief:

  • een intake gesprek van een half uur

  • 3 sessies van 2,5 uur

  • een 1-op-1 reflectiegesprek van een uur

  • werkposter

Je kunt zelf bepalen in welk tempo je de sessies wilt volgen. Voor het beste resultaat adviseer ik je om maximaal 3 maanden tussen de sessies aan te houden.

Heb je de online sessie Sparren met Waarde(n) gedaan, dan krijg je

125 euro korting op de eerste sessie.

 

De sessies vinden plaats bij Sector V in Leidschendam.

Een andere locatie is in overleg altijd mogelijk.   

Hoe ziet een EigenWijzer er uit?

In Alles over het ontwerpen een EigenWijzer kun je zien hoe een EigenWijzer eruit ziet. Ook vertel ik hierin meer over de stappen die je zet en waarom deze belangrijk zijn. Wil je hier meer over lezen, klik dan op de afbeelding.

Vraag je je af of het ontwerpen van een EigenWijzer wel iets voor jou is? Op de pagina Voor wie? lees je meer over de mensen met wie ik werk.

 

Heb je nog andere vragen of wil je kennismaken, dan kun je mij bellen: 06 248 58 949. Of stuur een bericht naar mail@studio-evergreen.nl.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op  de pagina Over Karen .

eigenwijzer_handout.png
  • LinkedIn

Studio Evergreen 

Karen de Mos  •  (06) 248 58 949  •  mail@studio-evergreen.nl

​​​​Sector V • Vlietweg 15 • 2266 KA Leidschendam-Voorburg

Over privacy, cookies en fotografie >

 

© 2018  Studio Evergreen