Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

  • linkedin_karendemos
  • pinterest_karendemos

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

Gaat dit wel werken?

Je hebt al van alles uitgeprobeerd om het anders aan te pakken, maar je valt telkens terug 'in het oude vertrouwde'. Waarom zou dit wel werken? 

 

Het werken met beeld en drijfveren laten je op een andere manier

 

Iedereen heeft wel eens zo'n moment van 'flow'. Dat je de energie voelt stromen, alles heel helder lijkt en je precies weet wat je wil. Eenmaal terug in de dagelijkse realiteit en hectiek is het niet eenvoudig om dat vast te houden. Je goede ideeën verdwijnen naar de achtergrond en alles blijft bij het oude.

Tijd voor eigen wijsheid

 

Tijd is tegenwoordig meer waard dan geld. We hebben niet minder tijd dan vroeger, maar er is wel meer te doen. Kiezen is niet eenvoudig, maar je zal merken dat ergens de tijd voor nemen heel prettig is. Dat het rust geeft om iets 'goed' te doen. En dat even niets doen de creativiteit en vindingrijkheid stimuleert en zorgt voor die aangename flow in je leven. In de natuur wordt goed gezorgd voor de balans tussen inspanning en ontspanning. Het draagt bij aan veerkracht, wat essentieel is voor overleving. Je leest er meer over in het blog Het nut van flierefluiten.

koolmees baddert in water