Design your worklife

Een 1-op-1 programma voor professionals

die willen werken aan gezonde groei.

Ontwerp je eigen koerskompas 

Je besteedt een groot deel van je leven aan je werk. Als je werk niet (langer) bijdraagt aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, dan geeft dat een onrustig en ontevreden gevoel. En het kost je steeds meer energie.

 

Werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling begint met inzicht in jezelf. Alleen dan weet je of de keuzes die je maakt, bijdragen aan wat er voor jou toe doet.
Het programma Design your Worklife helpt je om keuzes te maken die richting geven aan je werk en je leven. Je ontwikkelt een eigen en natuurlijke manier van ondernemen die bijdraagt aan gezonde groei van jezelf én van je leefomgeving.

pauline_le_rûtte.jpg

Pauline le Rûtte - Conduite presentatietraining

Voor mij is het belangrijkste resultaat dat ik nu weet welke kant ik op moet. Ik was op zoek naar een nieuw perspectief en dat heb ik gevonden.

Het programma bestaat uit vier modules, waarin je stap voor stap een persoonlijk koerskompas ontwikkelt. Je volgt je eigen tempo. Gaandeweg wordt duidelijk waar jij als professional goed in bent en waar je je pijlers op wilt richten. Het geeft zicht op de toekomst en hoe je daar vandaag invulling aan kunt geven.

Wat heb je na afloop van het programma:

 • een helder beeld van jouw kernwaarden, kwaliteiten en drijfveren

 • pijlers die inspireren en die het eenvoudig maken om je verhaal te delen

 • zicht op de meerwaarde die je met je werk wilt bieden

 • een kompas om keuzes te maken die bijdragen aan (jouw)persoonlijke groei

Tussen de modules zit minimaal drie en maximaal zes weken. We kijken samen naar wat het beste past in jouw traject. De sessies vinden plaats bij Sector V in Leidschendam.

 

voor (zelf)inzicht en bewustwording

Waarom doe je de dingen zoals je ze doet en waar krijg je energie van?

 

Ontdek dat wat jij zo vanzelfsprekend vindt, juist je kracht is en wat dit betekent voor de keuzes die je maakt.

 

In deze module breng je jouw kernwaarden, kwaliteiten en drijfveren in beeld.

 

De uitkomst vertalen we naar het eigen-waarden-model. Hierin brengen we balans aan tussen jouw kwaliteiten en drijfveren.

Je creëert hiermee een solide basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Aan de hand van jouw eigen-waarden-model bespreken we wat de uitkomst betekent voor het werk dat je doet.

 

Je krijgt een thuisopdracht mee om te werken met de kernwaarden en drijfveren en voor jezelf een beknopt stappenplan te maken.

Wat biedt deze module?

 • inzicht in je kernwaarden
  en drijfveren

 • een eigen-waarden-model voor het maken van keuzes

 • een set 23 plusone

 • een thuisopdracht om zelf een stappenplan te maken

voor focus en een

heldere visie

Waar sta je voor en hoe vertel je dit kort en krachtig?

 

Ervaar hoe je met een heldere visie de mensen, opdrachten en projecten aantrekt die bijdragen aan (jouw) persoonlijke groei.

 

​In deze module benoem je, aan de hand van jouw eigen-waarden-model, de essentie van jouw werk of onderneming in een korte en krachtige zin.

Als je kan vertellen waar je voor staat en waar jouw kracht ligt, biedt dat duidelijkheid. Voor jezelf, omdat je beter keuzes kan maken, en voor anderen omdat ze weten wat ze van je kunnen verwachten.

Je kan dit gebruiken voor een presentatie, sollicitatiegesprek of andere communicatiedoeleinden.

 

We bespreken wat de uitkomst betekent voor het werk dat je doet of wilt gaan doen en welke stappen je kan zetten om focus te houden. Je krijgt een thuisopdracht mee.

Wat biedt deze module?

 

 • een heldere verwoording van de essentie van
  jouw werk

 • een beknopt stappenplan

 • een thuisopdracht om een korte pitch te schrijven

voor richting en inspiratie

Hoe zorg je dat jouw verhaal gaat leven en dat het jezelf en anderen inspireert?

 

Laat je creativiteit stromen en maak van jouw kernwaarden en drijfveren een eigen verhaal.

 

In deze module vertalen we jouw kernwaarden en drijfveren naar drie inspirerende pijlers. Samen met de essentie van jouw werk vormen ze een sterke basis om je eigen verhaal te schrijven.

 

Deze module daagt je creatieve vermogen uit om tot een eerlijk en bondig verhaal te komen dat je zelf inspireert en andere mensen raakt. De pijlers helpen om dicht bij jezelf te blijven en motiveren om nieuwe stappen te zetten.

 

We bespreken wat de pijlers betekenen voor het werk dat je doet en welke stappen je kan zetten om hier invulling aan te geven. Dit vertalen we naar een beknopt 3-stappenplan.

Wat biedt deze module?

 • een vertaalslag van je innerlijke waarden naar prikkelende tekst

 • pijlers die inspireren en richting geven

 • een sterke basis voor (visuele) communicatie

 • een beknopt stappenplan

​​

voor verdieping en ontwikkeling

Hoe blijf je trouw aan je eigen koers en werk je aan gezonde ontwikkeling en groei?


Leer hoe je dicht bij je kern blijft en keuzes maakt die bijdragen aan gezonde (persoonlijke) groei.

 

In deze module vertaal je de uitkomst van de vorige modules naar een persoonlijk koerskompas en leer je hoe je hier zelf mee kunt werken in de dagelijkse praktijk.

 

Je hebt in de vorige modules jouw waarden en drijfveren in beeld gebracht en de essentie van je werk én drie pijlers benoemt.

Nu ga je uitkomst vertalen naar je dagelijkse werk (en leven). Aan de hand van een werkgerelateerd of persoonlijk vraagstuk kijken we hoe je het kompas hiervoor toe kan passen.

De uitkomst is een beknopt stappenplan waarmee je zelfstandig aan de slag kunt en je hebt handvatten om het kompas toe te passen.

Wat biedt deze module?

 • leren werken met je kompas

 • een beknopt stappenplan

 • houvast voor het maken van keuzes

 • focus

 • inspiratie voor nieuwe stappen

De kosten

 

De kosten voor het programma Design your Worklife zijn €1450,- (ex BTW). Dit mag je ook in drie termijnen voldoen, daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

​​​Wil je het programma volgen of wil je er meer over weten? Je kunt mij bereiken op (06) 248 58 949. Wil je graag dat ik contact met jou op neem, klik dan hier  >  Hier kan je ook je vraag stellen.

floor.jpg

Floor Kluizenaar - Strategisch marketeer

Ik raad het programma aan als je een nieuwe stap wilt zetten en het goed wilt aanpakken. Als de kern helder is, kan je veel bewuster keuzes maken.

 

Ervaar de krachtige werking van 23plusone

We werken met de methode 23plusone. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die is gebaseerd op menselijke drijfveren. Zeker 90% van de keuzes die je maakt, maak je vanuit deze drijfveren en zijn dus heel bepalend voor waarom en hoe je iets doet. Het is een krachtige methode die, aan de hand van beeld, de onderste steen boven haalt en verrassend nieuwe inzichten geeft. Lees hier meer over 23plusone >

Carien Mulder - CMCM Communicatie & management

carien_mulder, design your worklife

Het programma heeft een impuls gegeven aan een plan dat ik al had, maar wat toch elke keer naar de achtergrond verdween.

De uitkomst van de sessies is dat ik het plan nu wel oppak en stappen neem om het uit te werken.

 • linkedin_karendemos

Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

kvk 72827432   btw NL002034450834  Over privacy en cookies

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.