• linkedin_karendemos

Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

kvk 72827432   btw NL002034450834  Over privacy en cookies

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

maak ruimte

voor gezonde groei

Je bent toe aan een nieuwe stap.

 

Je wilt werken op een manier die beter bij je past en die energie geeft. Een werkwijze die ruimte biedt om te doen wat je echt belangrijk en inspirerend vindt.

 

Toch kies je elke keer voor de bekende weg en schuif je de beslissing om het anders te doen voor je uit. Waar begin je en hoe weet je dat je de juiste keuze maakt?

​​De oplossing zit in jezelf

Vaak ga je voorbij aan wat je zelf belangrijk vindt en doe je wat je denkt dat je moet doen.
Niet wat je voelt dat je wilt doen.
Pas als je helder in beeld hebt waar je voor staat en waar je hart ligt, kun je bewust keuzes maken. En loslaten wat daar niet aan bijdraagt. Zo ontstaat er ruimte voor creativiteit en kun je met je werk een ander, nieuw perspectief bieden. Dat geeft positieve energie en is inspirerend voor jezelf en de mensen om je heen.

Design your worklife

Heb je de essentie van wat je doet te pakken, dan kun je jouw toekomst stap voor stap vormgeven zoals het voor jou klopt. Net als een ontwerper laat je iets groeien, afgestemd op wat er om je heen gebeurt. Zonder een vastomlijnd plan, maar met een duidelijk vertrekpunt. Je maakt keuzes die je de goede richting op laten gaan.

Klaar voor de volgende stap?


Het programma Design your Worklife is voor de professional die op eigen en natuurlijke wijze wil werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Een werkwijze die energie geeft en die ervoor zorgt dat je vanzelf in beweging blijft. Zelfinzicht is het sleutelwoord.

Ervaar de krachtige werking van waarden en drijfveren en ontdek hoe je hierdoor eenvoudig keuzes maakt en zelf richting geeft aan je werk én je leven.

1-op-1 programma

Design your worklife


Krijg verhelderende inzichten en ontwikkel een koerskompas voor richting in je werk en je leven.

lees meer >

"Weten waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, stimuleert om nieuwe stappen te zetten."

lees meer over Karen >

Carien Mulder - CMCM Communicatie & management

carien_mulder, design your worklife

Het programma heeft een impuls gegeven aan een plan dat ik al had, maar wat toch elke keer naar de achtergrond verdween.

De uitkomst van de sessies is dat ik het plan nu wel oppak en stappen neem om het uit te werken.

Studio Evergreen laat het natuurlijk werken

 

Het vinden van een natuurlijk evenwicht is het uitgangspunt en de 'groene' draad van Studio Evergreen. Het streven naar balans is wat de natuur constant doet om veerkracht op te bouwen en te blijven ontwikkelen en groeien.

Naast de energie die het je geeft, draagt het werken op een eigen en natuurlijke manier bij aan gezonde groei. Van jezelf én van je leefomgeving.

Don’t judge each day by the harvest you reap,

but by the seeds that you plant.

 

~ Robert Louis Stevenson ~

Over Karen

 

De balans vinden tussen de vele mogelijkheden die er zijn en dat wat je echt nodig hebt, vind ik een mooie uitdaging in het leven. Als het even kan, steken we in de zomer over naar Corsica. Om daar voor drie weken onze tent op te zetten. Back-to-basic, weer ervaren dat natuurlijke eenvoud een goede voedingsbodem is voor creativiteit. En genieten van het afwisselende en ruige landschap en de authentieke bevolking, wat dit eiland tot een bijzonder stukje natuur maakt. 

Jouw feedback is waardevol!

Deze website is altijd in ontwikkeling. Heb je opmerkingen of suggesties over de website, dan hoor ik het graag.