omdat ondernemen natuurlijk anders kan

eigenwijzer.jpg
icoon_eigenwijzer_wit.png

ontwerp jouw EigenWijzer

1-op-1 traject

Het ontwerpen van een EigenWijzer is een eerste stap naar ondernemen zoals het voor jou klopt, die logisch voelt en die inspireert om vanzelf nieuwe stappen te zetten. 

Het ontwerpen van een EigenWijzer is ook een eerste stap naar ondernemen op een manier die energie en voldoening geeft.

Omdat je doet waar je goed in bent, wat bij je past en waar je achter staat.

Je bent toe aan een volgende stap. Je hebt genoeg ideeën, maar je vraagt je af waar je goed aan doet. Je vindt veel dingen leuk en interessant, wat het kiezen lastig maakt.

 

of

Je wil doen waar je goed in bent en dit verder ontwikkelen. Maar omdat je het druk hebt met van alles en nog wat, kom je voor je gevoel maar niet vooruit.

of

Je wil zichtbaar maken waar je voor staat. Met een duidelijke boodschap in woord en beeld, waarmee je de juiste mensen aanspreekt. Die passen bij jou en de richting die je op wilt.

of

Je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Je ziet de dingen vaak anders dan anderen waardoor het soms moeilijk is om vast te houden aan het pad dat je bent ingeslagen.

of

Je bent op zoek naar meer diepgang in je werk en wil bewust ondernemen, met het oog op de toekomst. Zodat je voldoening en energie krijgt van wat je doet, omdat je doet waar je achter staat.

Dan ben je toe aan een helder doel en krachtige pijlers voor jouw onderneming. En die ontwikkel je met het ontwerpen van een EigenWijzer.

Wat is een EigenWijzer?

Een EigenWijzer is een persoonlijk ondernemerskompas; ontworpen op basis van jouw eigen waarden en kwaliteiten. Het laat zien waar je hart naar uit gaat en hoe je hier invulling aan geeft.

 

Dankzij je EigenWijzer heb je een helder beeld van wat er voor jou toe doet en waar je voor staat. Het is een stevig fundament dat houvast geeft bij het maken van keuzes en waarmee je richting geeft aan jouw onderneming.

Een EigenWijzer zorgt er ook voor dat je dicht bij jezelf blijft. Handig als er veel op je pad komt en je het moeilijk vindt om nee te zeggen. Of als je in van alles wel een kans of uitdaging ziet. 

 

​Dankzij je EigenWijzer is het duidelijk waar jouw kracht ligt en welke richting bij je past. En omdat jouw EigenWijzer bestaat uit menselijke waarden en drijfveren kun je ervan op aan dat wat je doet ook relevant en waardevol is voor anderen.

Hoe gaat het ontwerpen van een EigenWijzer?

 

In het e-book Alles over het ontwerpen een EigenWijzer lees je wat het ontwerpen van een EigenWijzer inhoudt: over de stappen die je zet en waarom deze belangrijk zijn. In dit e-book lees je ook ​hoe het ontwerpen van een EigenWijzer houvast geeft om op eigen wijze te ondernemen. En waarom het zo lastig is om als zelfstandige ondernemer de zaken anders aan te pakken. Klik op de afbeelding om het e-book te openen.

eigenwijzer_handout.png

Wat maakt een EigenWijzer uniek?

 

Een EigenWijzer is geen vaststaande module of stappenplan.

Je ontwerpt een EigenWijzer op basis van jouw eigen waarden en drijfveren, wat het een uniek kompas maakt. Iedereen heeft tenslotte een unieke mix van waarden en drijfveren. Om jouw waarden en drijfveren in kaart te brengen, gebruiken we de methode 23plusone. Een deels wetenschappelijk onderbouwde methode die zichtbaar maakt wat er voor jou echt toe doet.

Voor wie?

 

Ben je een zelfstandig ondernemende professional en wil je anders ondernemen, op een manier die aansluit bij wie jij bent? Dan is het ontwerpen van een EigenWijzer zeker iets voor jou. Herken je jezelf niet in het profiel, maar spreekt het ontwerpen van een EigenWijzer je wel aan? Neem dan contact met mij op om te bespreken of dit is wat jij nodig hebt voor jouw vraagstuk.  

 

Wat kost het ontwerpen van een EigenWijzer?

 

Het ontwerpen van een EigenWijzer kost €800,-

(ex btw, betaling vindt plaats in drie termijnen)

 

Dit is inclusief:

  • een telefonisch intake gesprek

  • 3 sessies van 2,5 uur

  • thuisopdrachten

  • ​jouw EigenWijzer op poster en als digitaal document

  • een online reflectiegesprek van een uur

​Je bepaalt zelf in welk tempo je de sessies wilt volgen. Tussen de sessies zit een periode van minimaal twee weken om de nieuwe inzichten goed te laten bezinken.

De sessies vinden plaats bij Sector V in Leidschendam.

Een andere locatie is in overleg altijd mogelijk.   

Heb je nog vragen of wil je iets overleggen?

Je kunt mij bereiken op (06) 248 58 949. Vind je het prettig als ik contact met jou opneem, laat dan hieronder een bericht achter. Bij vraag of opmerking kun je aangeven op welk tijdstip dit het beste voor jou uitkomt.

Al gelijk starten met

het ontwerpen van een EigenWijzer?

 

Leuk! Neem dan contact met mij op. Je aanmelden kan ook via het onderstaande formulier. Geef bij vraag of opmerking aan dat je wilt starten met het ontwerpen van een EigenWijzer. Ik neem na ontvangst van jouw aanmelding contact met je op voor het intake gesprek en voor het maken van een afspraak.

Bedankt voor je bericht. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

Studio Evergreen gebruikt jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen. Hier lees je meer over het privacy-beleid van Studio Evergreen.