Voor de zelfstandig professional die de zaken anders aan wil pakken

Je bent goed in je vak en bevlogen in wat je doet.
Je wil met je werk verbinding creëren. En van betekenis zijn.

Je bent een doener en leert graag uit de praktijk. Maar wel met een gedegen achtergrond. Dat doe je onder andere door te lezen, cursussen te volgen en je te verdiepen in van alles en nog wat. 

Je weet van aanpakken en bent oplossingsgericht. En omdat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, klaar jij de klus vaak wel 'even'. Je bent zowel in je werk als thuis een kartrekker en regelaar.

Als je iets doet, doe je het goed. Je houdt niet van half werk. Een nieuwe stap zetten doe je dus ook niet zomaar. Het moet wel doordacht zijn.

 

Ideeën heb je volop en je probeert van alles uit. Toch heb je het gevoel dat je jouw pad nog niet hebt gevonden. Dat er niet uitkomt wat erin zit. Maar (voor jezelf) kiezen blijft lastig.

Je houdt van buiten in beweging zijn. De natuur geeft je energie én rust. Je gaat ook bewust om met wat je koopt en hoe je leeft. Je draagt hiermee graag je steentje bij. Je vindt dit overigens heel gewoon en loopt er niet mee te koop.

​​Je vindt interactie en diepgang in je werk belangrijk, daar krijg je energie van. Maar je bent ook nuchter en je vindt een doel in je werk en leven hebben belangrijk.

Je weet dat verandering bij jezelf begint en je bent dan ook bereid om tijd en energie te steken in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je houdt van creëren en samen aan iets moois bouwen. Je kan ook echt genieten van slim en duurzaam design dat met zorg is gemaakt.

Je bent optimistisch en gunt het anderen om tot bloei te komen.

Ook al hoor je vaak dat je zo zelfverzekerd overkomt, je voelt je soms best eenzaam in je werk als zelfstandige. Je verlangt weer naar samenwerken aan iets wat er toe doet. Een stap zetten in een richting die goed voelt en die je nieuwe energie en voldoening geeft.

Foto-Pauline.jpg

'Ik was op zoek naar iets anders, een nieuw perspectief.

Niet een programma dat werkt met tools of templates, maar een programma dat richting en houvast geeft waarmee ik zelf aan de slag kan. Het is niet één of ander format dat je krijgt en klakkeloos volgt. Dit creëer je zelf, iets dat bij je past. En je creëert ook iets unieks, omdat het over jezelf gaat. Het vraagt om doorzettingsvermogen, maar dan geeft het wel een uitkomst die 100% bij je past.

Pauline le Rûtte - Conduite presentatietraining

En herken je deze vragen?

Hoe kan ik de zaken anders aanpakken, zonder het roer om te gooien of klanten kwijt te raken?

Ik vind heel veel dingen interessant, hoe weet ik of de juiste keuze maak?

Ik schiet steeds weer in de hard-mijn-best-doen modus. Hoe voorkom ik dit?

Ik heb het gevoel dat ik telkens hetzelfde doe. Hoe doorbreek ik de cirkel?

Hoe maak ik zichtbaar waar ik voor sta, op een manier die past bij wie ik ben?

Hoe leer ik vertrouwen op mijn intuïtie?

Hoe kan ik mijn dromen waarmaken?

Ik hou van afwisseling. Hoe vind ik meer rust in mijn werk zonder dat het gaat vervelen?

Hoe hou ik vast aan het pad dat ik ben ingeslagen? 

Hoe krijg ik meer energie en voldoening van mijn werk en hou ik genoeg ruimte over om aandacht te geven aan de dingen die ik belangrijk vind?

Hoe kan ik groeien op een manier die bij mij past?

De eerste stap: laten we kennismaken

Herken je jezelf in de omschrijving en de vragen hierboven? En wil je een volgende stap zetten? Dan nodig ik je graag uit bij Studio Evergreen om kennis te maken en te bespreken wat jij anders zou willen doen. Iedere zelfstandige professional heeft uiteindelijk zijn eigen vraagstuk.

 

Samen maken we jouw vraag helder. En ik vertel je meer over de methode waar ik mee werk en waarom dit je helpt om goede keuzes te maken. Hierna kijken we of ik iets voor jou kan betekenen.

​Wil je kennismaken? Je kunt mij bereiken op 06 248 58 949

Of stuur een bericht naar mail@studio-evergreen.nl.

Dit kan ook op de contactpagina.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op de pagina Over Karen.

  • linkedin_karendemos

Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

kvk 72827432   btw NL002034450834  Over privacy en cookies

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.