laat jouw creativiteit werken

evergreen_home.jpg

omdat ondernemen

natuurlijk anders kan

Je wil de zaken anders aanpakken.  

Ondernemen op een manier die energie en voldoening geeft.

En groeien in een richting die bij je past.

Het ontwerpen van een EigenWijzer 

is een eerste stap naar ondernemen zoals het voor jou klopt.

 

Voor creatieve professionals die een stap

in de goede richting willen zetten

 

Als zelfstandig ondernemer sta je dagelijks voor het maken van keuzes. Naast je al drukke leven heb je maar weinig tijd om er eens goed over na te denken. Zo volg je nog steeds de gebaande paden en blijven jouw goede ideeën op de plank liggen. En jouw creatieve gedachtengoed komt als zelfstandig ondernemer niet uit de verf. Dat geeft een onrustig gevoel. Daarnaast kost het je veel energie omdat je niet toekomt aan wat er voor jou toe doet.

 

Hoe fijn zou het zijn als je houvast hebt voor het maken van keuzes. 

Je stappen zet in een richting die energie en voldoening geeft. En je ook nog eens goed kunt uitleggen waarom je dat doet. Ontwerp je een EigenWijzer, dan heb je een helder doel en concrete handvatten om met jouw onderneming te groeien in een richting die bij je past.

 

Het ontwerpen van een EigenWijzer is een eerste stap naar ondernemen zoals het voor jou klopt. Lees verder  >

Wil je weten of het ontwerpen van een EigenWijzer iets voor jou is?

Op de pagina Voor wie lees je met welke vragen andere ondernemers bij mij komen.

 

Gaat dit wel werken?

 

Je hebt al verschillende dingen geprobeerd om met jouw onderneming nieuwe stappen te zetten. Tot nu toe zonder resultaat. Je vraagt je zelfs af of het ondernemerschap wel iets voor jou is. Waarom zou dit wel werken?

 

In veel workshops en trainingen voor ondernemers wordt gewerkt met een vast stappenplan of model, met als doel omzet genereren. Maar deze tijd vraagt om anders ondernemen, met de focus op maatschappelijke waarde creëren. Dat is wat jij voelt en waarom de bestaande programma's voor jou niet werken.

De EigenWijzer ontwerp je op basis van jouw eigen waarden en drijfveren. Waarden en drijfveren die universeel zijn en die er voor iedereen toe doen. Ze raken aan een diepere laag, waardoor je vanzelf stappen onderneemt en groeit op een manier die voor jou klopt.    

 

Wil je ervaren of werken met waarden en drijfveren iets voor jou is? Lees dan meer over de online sessie Sparren met Waarden > 

Als je gelooft dat het anders kan,  kijk dan niet naar wat anderen doen. Maar vertrouw op je hart en gebruik je gezond verstand om zelf de juiste stappen te zetten.

Dan groeit er iets bijzonders. Iets wat je van tevoren niet kunt bedenken en wat achteraf zo vanzelfsprekend lijkt. 

Precies zoals het bedoeld is.

 

Lees meer over Karen >

Toe aan een goed gesprek en een frisse blik?

 

Loop je al een tijdje rond met een idee, maar twijfel je of het wel gaat werken? Of wil je de zaken anders aanpakken, maar weet je niet waar je goed aan doet? Dan nodig ik je graag uit voor Samen bomen. Een gesprek van een uur waarin jij jouw verhaal doet en ik je vragen stel. Je gaat naar huis met een frisse blik en nieuwe inzichten om zelf een volgende stap te zetten. Lees hier meer over Samen Bomen >

evergreen_home_edited.jpg

 Stel je eens voor dat we op zo'n manier werken, dat iedereen er de vruchten van plukt.

Lees meer over

natuurlijk ondernemen >

  • LinkedIn

Studio Evergreen 

Karen de Mos  •  (06) 248 58 949  •  mail@studio-evergreen.nl

​​​​Sector V • Vlietweg 15 • 2266 KA Leidschendam-Voorburg

Over privacy, cookies en fotografie >

 

© 2018  Studio Evergreen