• linkedin_karendemos

Studio Evergreen  |  Karen de Mos

06 248 58 949   mail@studio-evergreen.nl

 

​​​​Sector V - Vlietweg 15 - 2266 KA Leidschendam-Voorburg

kvk 72827432   btw NL002034450834  Over privacy en cookies

© 2018  Studio Evergreen

Voor deze website maak ik gebruik van eigen fotografie en foto's van Pixabay. Mijn profielfotos zijn gemaakt door Winand Stut.

 

Wat anderen zeggen...

Achteraf lijkt de uitkomst heel vanzelfsprekend en logisch, maar het is totaal niet wat je van tevoren had kunnen bedenken.

Pauline le Rûtte - Conduite presentatietraining

Voor mij is het belangrijkste resultaat dat ik nu weet welke kant ik op moet. Ik was op zoek naar een nieuw perspectief en dat heb ik gevonden.

De eerste sessies maken je al direct veel bewuster in de keuzes die je maakt.

Carien Mulder - CMCM Communicatie & management

Het programma heeft een impuls gegeven aan een plan dat ik al had, maar wat toch elke keer naar de achtergrond verdween.

De pijlers zorgen ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf.

Hilda Jeninga - Donders communicatie

Je wilt vaak in iets anders goed zijn, maar daardoor zie je je eigen kracht over het hoofd. Dat is juist waarom mensen met mij willen werken. Wat ik bijzonder vind, is dat Karen dit ziet. Zij kan je kernwaarden benoemen, waardoor je anders naar jezelf gaat kijken.

Het werkt enorm verhelderend. Ik heb het ervaren als 'life-changing'.

Carolina Verbeek - praktijk Vorm van leven

Het leren kennen van mijn kernwaarden is voor mij de belangrijkste uitkomst. Vanuit die kernwaarden kan ik al mijn beslissingen nemen. Omdat Karen het visueel maakt, blijft het op je netvlies staan.

Het heeft mij in contact gebracht met een stuk waar ik niet mee bezig was, dat ver bij me vandaan ligt. Dat geeft nieuwe inzichten.

Floor Kluizenaar - Strategisch marketeer

Veel mensen willen, als ze op zoek zijn naar ander werk, gelijk concreet weten wat ze moeten gaan doen. Er zijn er maar weinig die terug naar de basis gaan en van daaruit stappen zetten. Ik raad het programma aan als je die nieuwe stap goed aan wilt pakken. Als de kern helder is, kan je veel bewuster keuzes maken.

carien mulder
carolina_verbeek.jpg
pauline le rûtte
floor.jpg
Over Donders.jpg